تا حالا به این موضوع فکر کردید که چرا افراد به اهدافشان نمیرسند و یا اقدام به انجام کارهایشان را به تعویق می اندازند. هفته ها، ماه ها و سالها میگذرد اما افراد هنوز دست به کاری که مورد علاقه شان است نزدند.
مشکل کجاست؟
همه افراد ناحیه ی امنی برای خود دارند. ناحیه امن یعنی حیطه ای که در آن کارهای روزمره خود را انجام میدهند. در ناحیه ی امن، افراد رشد و پیشرفت نمیکنند و زندگی عادی خود را سپری میکنند. افراد در ناحیه امن براین باورند که همه چیز را بلد هستند.
ناحیه ی امن بدون چالش است شاید برایتان سوال پیش بیاید که چالش چیست؟ هر وقت افراد در زندگی شان با کارهایی مواجه میشوند که انجام آنها برایشان سخت و دشوار است و به صورت ناخود آگاه و عادت گونه نمیتوانند آن را انجام دهند. به آن امور و کار چالش میگویند.
در واقع چالش در افراد مختلف متفاوت است مثلا چالش برای یک کودک دو ساله این است که غذایش را خودش بخورد و برای نوجوانان ممکن است موفقیت در کنکور چالش باشد. یا بعضی افراد با دغدغه یادگرفتن مهارت خاصی روبه رو هستند. که به این دغدغه ها، چالش گفته میشود.
زمانیکه با چالشی رو به رو نیشوید ممکن است دچار اصطراب و استرس شوید که ناشی از از ورود به اطلاعات ناشناخته و دنیای جدید است.
مزایای رو به رو شدن با چالش ها
1. چالش ها باعث پیشرفت انسان ها میشود.
2. روحیه مثبت را در افراد تقویت میکند.
3. باعث میشود آدمها دچار روز مرگی و بی انگیزگی نشوند.
4. اعتماد به نفس لفراد را تقویت میکند.
5. باعث میشود تجربیات جدید کسب کنید.
درباره این سایت